Gyógyulás tiszta Méhpempővel: legyen jó kedvű, egészséges minden nap!

Tiszta méhpempő

A méhpempő fogyasztása az egészséges táplálkozás támogatására egyre inkább terjedőben van. Napjainkban orvosok használják és ajánlják az Egyesült Államokban, Kínában, Japánban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Angliában és Oroszországban és természetesen Magyarországon is. Különböző betegségek ellen alkalmazzák a pszichés zavaroktól kezdve a szívbetegségekig.

A méhpempő az emberi szervezetre számos szempontból pozitívan hat, olyan krémes emulzió, mely erős antibakteriális hatással rendelkezik. Ideális összetevője kozmetikai és bőrápolási termékeknek. A méhpempő belső felhasználása kevésbé ígéretes, mivel az összes antibakteriális tulajdonsága eltűnik, amikor a pH érték 6 fölé emelkedik a szervezetben - mely a pH értéket 7,4 körül tartja. Tény, hogy ellenőrzött kísérletek nem bizonyítják egyértelműen a tiszta méhpempő belső felhasználásának előnyeit, ezzel együtt hiányoznak a hatékonyságának elméleti kémiai alapjai, ebből pedig arra következtethetünk, hogy nagyon kevés esélye van a méhpempő jövőbeli gyógyszerészeti felhasználásának.

Az apiterápia, mely magában foglalja minden méhészeti termék felhasználását, így a virágport, propoliszt és a méhmérget támogatói szerint a méhpempő számtalan előnnyel rendelkezik. Többek közt azt tartják róla, hogy javítja az étvágyat, fokozza az általános erőnlétet, késlelteti az öregedést, növeli az élettartamot, gyorsítja a gyógyulási folyamatot, erősíti az immunrendszert, hatékony antibiotikum és vírusölő. Egyesek szerint Parkinson-kór és egyéb idegrendszeri betegségek, ízületi gyulladás és ellen is hatásos, valamint támogatja a termékenységet és a szexuális funkciókat.

Egészséges életmódA tiszta méhpempő ajánlott az asztma kezelésére, jótékonyan hat az immunrendszerre, krónikus fáradtság, fekélyek, emésztési és bőrproblémák esetén is alkalmazható. Megvásárolható üzletekben, megrendelhető postán vagy online forgalmazóktól. A méhpempő gélkapszulák és kivonatok formájában kapható és hidratálóként alkotóeleme számos kozmetikai krémnek, samponnak és kondícionálónak.

Gyógynövény szakértők azt állítják, hogy a méhpempő különösen hatékony az öregedési folyamatok lassításában és megállításában, táplálja a bőrt, segít eltünteti a ráncokat és a bőrhibákat. A méhpempőt használják a kimerültség, depresszió kezelésére, lábadozás ideje alatt, serdülőkorban a növekedési fájdalom enyhítésére, a korai öregedés kialakulásának megelőzésére és szenilitás ellen. Általánosan jó hatátst fejt ki változókorban lévő nők és férfiak számára, valamint növeli a szexuális teljesítményt. A méhpempő állítólag inkább rendszerszinten fejti ki hatását, mintsem konkrét biológiai funkciót töltene be.

Méhpempő fogyasztás

A táplálkozástudományi szakértők szerint a méhpempő az egyik legerősebb gyógyító hatású, energetizáló élelmiszer a világon. Közismert gyógyhatásai közül a legfontosabbak: javítja a szervezet általános egészségi állapotát, növeli a munkateljesítményt, a koncentrációs készséget, jótékonyan befolyásolja az alvási ciklust, erősíti a memóriát. Tavasszal, a méregtelenítési időszakban különösen javasolt legalább 6 hetes kúrát tartani egészségünk megőrzése érdekében, de számos betegség is megelőzhető, illetve nagymértékben visszafordítható a méhpempő fogyasztásával.

A méhpempő a munkásméhek garatmirigy-váladéka, a "méhek teje". A váladék vaj színű és hasonlít a sűrített tejre. A méhpempővel táplálkoznak a fiatal munkásméhek az első három napban és a méhkirálynő, amely biztosítja az egész méhkolónia fennmaradását. A nutricionisták szerint a méhpempő a legerősebb élelmiszer - gyógyszer a világon. A méhpempő tartalmáról több száz tanulmány készült, de a termék teljes összetételét még mai napig sem ismerik, vagy nagyon keveset tudnak róla.

Jobb egészség Méhpempővel