Védelem méhpempővel a környezeti hatásoktól

Méhpempővel környezeti hatások ellen

A környezetben található, a vízben, levegőben és a talajban felhalmozódó szennyező anyagok mennyisége döbbenetes. Sajnos nincs mód arra, hogy teljes mértékben elkerüljük ezeket a toxikus hatásokat. De megvédhetjük magunkat attól a sejtkárosodástól, melyet ezek a vegyületek okoznak a szervezetben. A kísérlet során hagymasejtek egy részét mérgező kőolajjal szennyezték és méhpempővel kezelték különböző dózisokban, másik részükhoz nem adtak méhpempőt.

Azt tapasztalták, hogy a méhpempő bármilyen dózisban, valamennyi védelmet biztosít a mérgekkel szemben. A legmagasabb szintű védelmet a legnagyobb dózisban nyújtotta.

Hogy mit jelent mindez? Egyérszt, hogy a méhpempő erős antioxidáns. Másrészt úgy tűnik, hogy képes megvédeni a szervezetet a környezetben található toxikus anyagoktól. Naponta 3000 mg méhpempő fogyasztása kellő mértékű antioxidáns hatást és védelmet biztosít a környezet káros hatásaival szemben.

A vizsgálat további részleteiről itt olvashat: Wastewater Envionmental Technology, Volume 30, Issue 11. October 2009, 1205-1214. oldal.

Méregtelenítés méhpempővel

A japán Dr. Shoei Furukawa és Noriko Hattori, a roman Dr. Cristina Aosan, valamint a svájci Dr. Stefan Bogdanof orvosok által az utóbbi néhány évben lefolytatott vizsgálatok jelentős mértékben megváltoztatták a méhpempő adagolásáról kialakult nézeteket. Eddig a napi adag egyértelműen 0,2 gramm volt liofilizált (dehidratált) tabletta, fiola vagy más formában, az említett tudósok kutatásai viszont bebizonyították, hogy mostanáig a méhpempő alul volt adagolva, ugyanis a napi 0,2 gramm nem elegendő jó eredmények elérésére.

Méhpempő előállítása

1-5 grammos napi adaggal jelentős sikereket értek el mellékhatások nélkül, sőt, előfordult, hogy az 5 grammot is meghaladták. A vizsgálatok során megállapították, hogy a liofilizált és más módokon tartósított méhpempő meg sem közelíti a tiszta méhpempő terápiás tulajdonságait.

A méhpempő az egyik leg hatékonyabb méregtelenítő. Szedésekor a szervezet intenzív méregtelenítése következik be, javítja az anyagcserét. A méhpempő az összetételében található különleges kötések, proteinkombinációk, immunoglobulinok, telítetlen zsírsavak - különösen az Omega 4 és 6 - által méregtelenít, regenerálja a sérült sejteket.

Ajánlott napi adag: 2 gramm 60 napig, szükség esetén 2 hónap után ismételni.

A méhpempő kiváló serkentő és frissítő szer, melynek fogyasztásával méregteleníthatünk és így növelhetjük a munkateljesítményünket, fokozza a figyelem és koncentrációs képességeinket, kiválóan hathatunk az alvásunkra és a memóriánkra.

Jobb egészség Méhpempővel