Spermaszám + Tesztoszterinszint növelés méhpempővel

A hormonális problémák ezen a téren mindig a heréket érintik. Egész egyszerűen nem termelnek annyi vagy olyan minőségű spermát, mellyel a férfi nemzőképes lehetne. Ezt okozhatja valamilyen betegség, mint például a tbc, de gyakori az is, hogy a problémát a hipofízis – agyalapi mirigy – elégtelen működése váltja ki. Amennyiben a herék épek, a meddőség jól kezelhető.

Ez a vizsgálat nem okozott különösebb meglepetést, hiszen korábban is sokat számoltak be a méhpempő hormonszint kiegyensúlyozó hatásáról. De minél több a tudományos bizonyíték, annál jobb, ezért lássuk a részleteket. Azoknál a felnőtt hím patkányoknál, melyeknek méhpempőt adtak, azt tapasztalták, hogy jelentősen megnőtt a herék súlya, a spermák száma és a tesztoszteronszint. Emellett növekedett az élő spermiumok aránya, míg a kóros spermiumoké csökkent.

Összes videó megtekintése »

A tudósok hozzátették, hogy a méhpempő ismert szexuális serkentőszerként, impotencia, meddőség kezelésére és jelentősen növeli a luteinizáló hormon szintjét. Ez a méhpempőnek a központi idegrendszerre kifejtett hatásának tulajdonítható. A vizsgálat részletei megtaláhatók az Iraqui Journal of Veterinary Sciences, Vol 23, Supplement II, 2009. 155-160. oldalán.

A méhpempő a férfiak termékenységét fokozza

Tiszta méhpempő férfi meddősétre

Az iraki Mosul Egyetem professzora, A.A. Hassan kimutatta, hogy ha a méhpempőt szájon át adják hím patkányoknak, növekszik a spermaszámuk és fokozódik az élő spermiumok termelődése. Emelkedett a férfihormon, a tesztoszteron szintje is, ezzel együtt növekedett a szexuális potenciál és a termékenység. A laboratóriumi patkányokat általában erős vegyszerekkel kezelik, hogy egyes betegségek tüneteit reprodukálják vagy rákos sejtekkel fertőzik meg őket.

Az 5%-os hidrogén-peroxid oldatot gyarkan alkalmazzák, hogy az embereket érő oxidatív stressz hatásait idézzék elő, melyet a környezetből vagy az egészségtelen táplálkozásból származó káros anyagok válthatnak ki. Ennek azonban nagy hátránya, hogy a hidrogén-peroxid károsítja a termékenységi képességet, ez pedig megzavarhatja az oxidatív stresszt igénylő vizsgálatokat.

A méhpempő a szexuális vágy növelése mellett a családtervezésben is segítségedre lehet. Bioaktív hatásának köszönhetően fokozza a termékenységet - mind a férfiak, mind pedig a nők esetében. Azonkívül, hogy a méhpempő serkenti a peteérést, és fokozza a tejelválasztást, jelentősen megnöveli a spermaszámot, továbbá gyorsítja azok mozgását. Ha ez még nem volna elég, fogyasztásával csökkenthető a koraszülés kockázata, valamint a magzat fejlődését is jótékonyan befolyásolja.

A hétköznapi értelemben vett impotenciánál a férfi fizikailag nem képes erekcióra. Ezt nevezik orvosi nyelven impotencia coeundi-nak. A merevedésre való képtelenség mögött pszichés okok épppúgy meghúzódhatnak, mint biológiaiak.

A férfimeddőség latin, orvosi neve impotencia generandi, tehát orvosilag beleesik az impotencia fogalomcsoportjába, ám mégsem helyes az előbb leírt impotenciával összekeverni. A férfi képes az erekcióra, de terméketlen.

Jobb egészség Méhpempővel