Teherbeesés segítés Méhpempővel: a termékenység fokozó tiszta méhpempő

Teherbeesés méhpempő segítségével

A méhpempő értékes összetevői segítik a teherbeesést. Európában a méhpempőt a meddőség egyik legjobb ellenszerének tartják. Az ázsiaiak szintén ezt vallják. A hitet tudományos kutatások is alátámasztják. A méhkirálynő rendelkezik azzal a képességgel, hogy kétezer utódnak adjon életet, míg a dolgozók egyáltalán nem képesek a szaporodásra.

Mi az oka ennek a jelentős különbségnek? A válasz a gélszerű anyag, melyet méhpempőnek hívnak. Ez nemcsak a méhkirálynő élettartamát növeli, hanem termékenységi képességét is. Hasonló hatással van az emberekre is. Azok a nők, akik terhességük alatt naponta fogyasztanak méhpempőt, tovább élnek és egészséges gyermekeknek adnak életet. A méhpempő segít a koraszülőtt csecsemőknek alkalmazkodni a külső környezethez.

Anyajuhokon végeztek vizsgálatokat. Méhpempő bevitelével sikerült megnövelniük a juhok termékenységének időtartamát. Nem közvetlenül adták nekik, hanem intravaginális szivacs segítségével. A méhpempő jótékonyan hat a hormonokra és segít gyorsabban teherbeesni. A fiatal méhekben van egy bizonyos hormon, ami a méhpempőben is megtalálható. Ez elősegíti, hogy termékenységi képesség a maximumra növekedjen. Ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz, melyek a várandós anyát táplálják, ezáltal megkönnyítik a terhességet.

Meddőségre méhpempő

Nemcsak a terhességi problémák, de a menstruációs zavarok esetén is hatékony a méhpempő. A szabálytalan ciklus jelentősen megnehezíti a teherbeesést. A méhpempő fogyasztása ilyenkor is ajánlott. Állítólag a yorki hercegnő, Sarah is azt követően adott életet két lányának, hogy ezt a zselét fogyasztotta. A terhes nők gyakran szembesülnek a reggeli rosszullétek problémájával. A méhpempő segít megszabadulni ettől és a várandós anyát épen, egészségesen tartja.

A teherbeesés sokaknak probléma

A fejlett országokban és hazánkban is a házaspárok mintegy 15 %-a meddőségben szenved, minek előfordulása arányosan nő az életkorral. Egy gyermekre vágyó párt, a teherbeesés be nem következése, a meddőség az egyik legszomorúbb dolog, ami sújthatja.

Akkor beszélhetünk meddőségről, ha egy pár legalább egy évi védekezés nélküli nemi élet után sem következik be a fogamzás. Mindig a pár a meddő és soha nem a nő vagy a férfi.

Meddőség esetén 50%-ban a nőnél találjuk a bajt, 35%-ban a férfinál, 10%-ban mindkettőjüknél, 5%-ban pedig teljesen ismeretlen a teherbe nem esés oka.

Sajnos a férfiak nemzőképessége folyamatosan csökken és jó hír, hogy a médiában is sokszor foglalkoznak vele.

A méhpempő segít a női bajoknál, vetélés, meddőség, változó kor esetében. Ugyanis, növeli az ovulációt kiváltó luteinizáló hormonok szintjét a vérben. A petefészek működéséért, valamint a menstruációs ciklus szabályozásáért, ez a hormon a felelős. Meddőség esetén 1 - 2 grammos kúrát tartsunk, 28 napig, reggel éhgyomorra nyelv alatt felszívódva fogyasszuk, majd szünetet tartunk 28 napig, utána megismételjük a kezelést.

Jobb egészség Méhpempővel